Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Češi nepotřebují ani Den díkuvzdání. Je to zase jen další oslava jídla. Toho si Češi užijí do sytosti během vánočních svátků. A listopadová svatomartinská husa už se začíná v českých domácnostech taky zabydlovat.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
MS

Rodiny se mohou setkávat kdykoliv jindy a nemusí se u toho prohýbat stoly.:-)

0 0
možnosti
PS

P67e14t93r 79S39k56á90c15e56l

29. 11. 2018 23:46

Též tohle při setkáních říkám...raději komunikace, než konzumace. S autorkou článku nesouhlasím, resp. s jejím návrhem cosi nového u nás zavádět. Leda, že by jsme chtěli Američany dohnat v obezitě, v tom, že mají každý svého psychiatra, atp. Protože nemoci nepadají z nebe (říká Hippokrates), nemoc je důsledkem každodenních prohřešků proti přírodě. Až je prohřešků dost, propukne nemoc. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8860x
Jsem Češka žijící v Americe. Letos jsem bydlela ve třech různých státech USA a příští rok to pravděpodobně bude zase jiný. Ráda si zapisuju drobné každodenní příhody. Své články píšu s nadsázkou, proto je prosím neberte doslova.

Mou inspirací je cizí země, v níž žiju a kterou se ze všech sil snažím poznat, ale především můj roční syn, co dokáže udělat zážitek i z cesty pro rohlíky.

Více článků najdete na blogu Americké zmatky české matky:  

https://americkezmatky.wixsite.com/ceskematky

Mé postřehy a fotky můžete sledovat na Facebooku nebo na Instagramu:

https://www.facebook.com/americkezmatkyceskematky

@blog.zmatkymatky

Seznam rubrik